Systrarna Hedlund's Risonisallad

Tidigare recept:  
Bakverk Fisk & Skaldjur Sallader & Soppor
Bröd Fågel Vegetariskt
  Dessert Kött Övrigt

½ pkt risoni
1 röd paprika
1 ask cocktailtomater
1 pkt fetaost
(strimlad salladslök)

Basilika olja;
1 kruka basilika
½ dl olivolja
1 vitlöksklyfta
½ tsk salt
1 krm nymald svartpeppar

Tag av basilika bladen, häll över olivoljan och tillsätt vitlök, salt och peppar.
Mixa med mixerstav eller i matberedare.
Ställ åt sidan.

Koka risonin efter anvisningar på paketet, skölj i kallt vatten, häll upp i en skål
Häll över basilika oljan.
Fin hacka paprikan, dela tomaterna och skär fetaosten i små kuber.
Tillsätt till risonin.

En god sallad på en buffé, till stekt kött eller som vegetarisk rätt.

SMAKLIG MÅLTID.

Skriv ut sidan.