Pasta med tomat & skaldjurssås

Tidigare recept:  
Bakverk Fisk & Skaldjur Sallader & Soppor
Bröd Fågel Vegetariskt
  Dessert Kött Övrigt

4 portioner

1 gul lök
1 vitlöksklyfta
1 burk krossade tomater (400-500g)
1 dl vitt vin
0.5dl matlagningsgrädde
0.5dl hackad dill
400g blandade räkor och kräftor i lake
Salt
Peppar
Pasta till 4 personer (gärna färskpasta)

Sätt på vatten till pastan.
Hacka löken och fräs den i matfett i en gryta ihop med pressad vitlök.
När de fått lite färg, tillsätt krossade tomater, vitt vin, grädde & dill.
Låt koka några minuter.
Tillsätt de avrunna skaldjuren, salt och peppar efter smak, de får ej koka bara bli varmt.
Koka pastan.
Servera gärna med lite riven parmensan och en god sallad!

SMAKLIG MÅLTID.

Skriv ut sidan.