Krabbrulle

Tidigare recept:  
Bakverk Fisk & Skaldjur Sallader & Soppor
Bröd Fågel Vegetariskt
  Dessert Kött Övrigt

Sätt ugnen på 200 grader
1,5dl vatten
1dl mjölk
50 gr margarin
1½dl vetemjöl
4 ägg
½ tsk salt

Koka upp vatten, mjölk och margarin.
Rör i mjölet och rör till en slät klump.
Blanda ner ett ägg i taget och vipa kraftigt emellan gärna med elvisp.
Lägg ett bakplåtspapper i en långpanna.
Bred ut smeten på bakplåtspappret
Grädda i mitten av ugnen ca 20 minuter.

Tag ut kakan och stjälp upp den på ett nytt bakplåtspapper.
Låt kallna.

Fyllning:

2 dl hårt vispad grädde
1 msk riven pepparrot
2 msk hackad dill
3dl krabbkött eller hackade räkor
Salt och peppar efter smak

Rör ner alla ingredienser i den hårt vispade grädden
Bred röran över kakan och rulla ihop.
Servera uppskuren i skivor med sallad som entrérätt.
Eller som en av rätterna på påskbuffén.

SMAKLIG MÅLTID.

Skriv ut sidan.