Gratinerade tonfiskrullar

Tidigare recept:  
Bakverk Fisk & Skaldjur Sallader & Soppor
Bröd Fågel Vegetariskt
  Dessert Kött Övrigt

225 grader ca 10-12 minuter
4 portioner
2 burkar tonfisk i vatten
1dl lätt majonäs
1½ dl lätt creamfraiche
1 dl hackad rödök
2 krm kajennpeppar
1 burk vitabönor
1 rödpaprika hackad
2 krm salt

1 pkt små mjuka tortillabröd (8 -10 st)
1 burk (500 gr) krossad tomat
½ dl riven permesanost
Häll av vattnet på tonfisken, och häll av vattnat på bönorna och skölj dom i färskt vatten.
Blanda samman tonfisk, bönor, lök, paprika, majonäs, creamfraiche och kryddor.

Smörj en ugnssäker form.
Fördela fyllningen på tortillabröden, och rulla ihop och lägg i formen med skarven neråt.
Häll över tomatkrosset och strö över osten.
Gratinera i mitten av ugnen.

Serveras med en god sallad.

SMAKLIG MÅLTID.

Skriv ut sidan.