Fiskburgare

Tidigare recept:  
Bakverk Fisk & Skaldjur Sallader & Soppor
Bröd Fågel Vegetariskt
  Dessert Kött Övrigt

4 portioner

6 hg skinn och benfri kolja/torsk
2½ tsk salt
2 dl mjölk
1 ägg
30 gr mjukt margarin
3 msk potatis mjöl
1 krm kajennpeppar
margarin till stekning

Tillbehör:
8 pitabröd
sallad
tomater
rödlök

Dressing:
2 dl gräddfil
1 msk citronsaft
2 msk hackad dill
1 tsk citronpeppar

Lägg fiskfiléerna i matberedaren, strö över saltet
och kör en kort stund tills det har grovhackats.
Lägg i övriga ingredienser och mixa snabbt ihop till en slät smet.
Rulla till bollar och platta ut, stek fiskburgarna på medelstark värme
tils dom är klara. Fiskköttet ska vara vitt.
Blanda under tiden till dressingen, och finfördela grönsakerna.
När fiskburgarna är klara, värm pitabröden och låt er väl smaka av en
god och nyttig fiskrätt som går snabbt att förbereda

SMAKLIG MÅLTID.

Skriv ut sidan.