Skördebröd

Tidigare recept:  
Bakverk Fisk & Skaldjur Sallader & Soppor
Bröd Fågel Vegetariskt
  Dessert Kött Övrigt

1 påse med Focaccia mix
Följ receptet enligt anvisningar på paketet
fram till och med första jäsningen.
Efter att degen jäst första gången häll ut den på bakbordet
Lägg bakplåtspapper på 2 plåtar.
Dela degen i 2 delar, lägg en del på varje plåt, och kavla eller tryck
ut degen till en tunn kaka.
Låt jäsa 20 minuter.
Tryck ner oliver i degen och skiva rödlök och squash och tryck ner i degen.
Ringla över olivolja och strö över grovt salt.
Grädda i 200 gr ca 20 – 25 minuter.

Brödet bör ätas samma dag.
Jätte gott till en varm god soppa,
en härlig sallad eller som tilltugg före maten.

SMAKLIG MÅLTID.

Skriv ut sidan.